براساس
مطالعات جدید، هر چه در راه رسیدن به غذا بیشتر تلاش شود، طعم آن ماده
غذایی بهتر خواهد شد. هنگامی که حق انتخاب میان دو نوع ماده غذایی در
اختیار موش های آزمایشگاهی قرار گرفت، این حیوانات، غذایی که برای دستیابی
به آن زحمت بیشتری کشیده بودند را با تمایل بیشتری مصرف کردندـــ حتی
موادی که پیش از این برای این جانوران نامطبوع به حساب می آمد.
به
گفته محققین دانشگاه جان هاپکینز در بالتیمور، هنوز نمی توان با اطمینان
در مورد اینکه آیا این یافته ها در مورد انسان نیز صادق است اظهار نظر
کرد، اما یافته های این مطالعه حاکی از این است که مواد غذایی کم کالری و
بی مزه پس از اینکه فرد برای تهیه آن ها متحمل زحمت شود از نظر آن شخص طعم
بهتری پیدا خواهند کرد.
نتایج
این تحقیق می توانند برای افرادی که از رژیم های غذایی لاغری پیروی می
کنند مفید باشد. به عقیده دانشمندان، یک وعده غذایی، حتی اگر طعم خوبی
نداشته باشد، پس از اینکه ساعت های طولانی زمان و انرژی صرف تهیه آن شود،
از نظر مصرف کننده خوش طعم تر از غذایی است که با وسایلی مانند مایکروویو
ظرف مدت کوتاهی تهیه می شوند. منبع:
:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0